Om Lene

Jeg er født i 1975 og er mor til 2 teenage drenge. Jeg er uddannet tankefeltterapeut hos Heilesen & Mygind samt kostvejleder hos Birgitte Nymann(2012/13) og har taget supplerende uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell. Ud over de forløb, behandlinger og sundhedsvejledninger jeg tilbyder her, underviser jeg i sundhed og ergonomi hos uddannelsesinstitutionerne ESNord, DEKRA Job og DEKRA Transport.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få det bedre både fysisk og mentalt samt at bringe mine sunde budskaber videre…

Den sunde kost fik for alvor vakt min interesse, da jeg for mange år siden ventede mit første barn. Som så mange andre førstegangs gravide var jeg nemlig bange for, at jeg ville tage 30 kilo på, og aldrig slippe af med dem igen – men med sund og varieret kost tilsat lidt daglig motion, skete det heldigvis ikke.

Sport og motion har været en stor del af min tilværelse lige siden jeg var barn. Gennem årene har jeg dyrket rigtig mange forskellige sportsgrene – lige fra aerobic og dans til karate og ishockey. I øjeblikket dyrker jeg mest styrketræning bl.a. med TRX og løber på rulleskøjter. Lange vandreture er også en del af min motion. Så hvis nogen mangler inspiration til at komme i gang med en mere aktiv hverdag, har jeg en del erfaring, der kan trækkes op af bagagen.

Jeg har arbejdet med mennesker det meste af mit arbejdsliv. Det at hjælpe andre mennesker, betyder meget for mig – det giver mig energi og glæde, at hjælp og støtte mennesker på deres vej mod en sundere hverdag med mere energi og bedre livskvalitet.