Kostvejledning

Hvor, hvordan og hvor meget der skal ændres, er noget vi i samarbejde finder ud af. Det hele tages i det tempo du er klar til – det kan være alt lige fra mange nye tiltag og ændringer, hvor der kan ses resultater i løbet af blot 1 uge, til helt stille og roligt med små skridt i den rigtige retning.

Selv små kost- og livsstilsændringer kan have en positiv indflydelse på helbredet.

Min individuelle vejledning starter altid med udfyldelse af 7 dages kostdagbog og et stort livsstilsspørgeskema. Jeg analyserer dine skemaer og får dermed et klart billede af dit nuværende sundhedsniveau. Derefter kommer du til første vejledningssamtale, som tager udgangspunkt i skemaerne. Vi gennemgår sammen dine skemaer og jeg kommer med råd og vejledning undervejs. Herefter tager vi fat på det store sundhedstjek, med kropsanalyse, blodtryksmåling, kropsmåling med målebånd m.m. Til slut sætter vi nogle realistiske mål og delmål, finder et passende antal fokuspunkter, tiltag og ændringer – alt sammen tilpasset dit nuværende sundhedsniveau, resultaterne fra sundhedstjekket og dine ønsker for forløbet.

Det videre forløb er også individuelt. Nogle har behov for få opfølgende vejledningssamtaler, mens andre har behov for flere. Et sundhedstjek hvor man får målt sine resultater, kan også bruges som opfølgning. Hvilken form for opfølgning du har behov for og hvor ofte, aftaler vi efter første vejledningssamtale – der er selvfølgelig mulighed for at tilrette opfølgningerne undervejs i forløbet. Gennem hele forløbet vil vi jævnligt være i kontakt pr. mail, så du kan få den støtte og opbakning, du måtte have brug for.

Er du interesseret i at høre nærmere eller booke en gratis uforpligtende opstartssamtale, kan du kontakte mig på tlf. 23 37 05 48 eller sende en mail til kontakt@leneleander.dk