Tankefeltterapi (TFT/EFT)

Tankefeltterapi er en terapeutisk teknik, der kan forløse negative følelser og psykiske lidelser, f.eks. angst, fobi, depression, stress, mindreværd, sorg, vrede, traumer, misbrugsproblemer, overvægt, indlæringsproblemer og meget andet på en hurtig og smertefri måde.

Gennem samtale og spørgeteknik samt fokus på ubehaget, samtidigt med at kroppens energibaner (også kaldt meridianer) stimuleres. Der benyttes de samme punkter, som kendes fra akupunktur. I tankefeltterapi benyttes ikke nåle, men blot en let banken med fingrene forskellige steder i ansigtet samt på kroppen og hænderne.

Resultatet er ofte forbløffende og problemet/ubehaget forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid. Terapien er nænsom men effektiv samt veldokumenteret og let tilgængelig. Krop og sind bringes i balance.

Tankefeltterapi (TFT/EFT) kan bruges alene eller i kombination med anden behandling. Derfor kan der arbejdes med stort set ALLE udfordringer, da der tages udgangspunkt i den aktuelle problematik, uanset om det er en fysisk smerte eller en mental udfordring.